Go'kvälls bokcirkel

Vill du diskutera litteratur med Pekka Heino, Sverker Olofsson och andra bokbitna profiler? Varför läsa ensam när man kan läsa tillsammans?Go'kväll har en bokcirkel i både tv och sociala medier! Allla, oavsett läsvana, är varmt välkomna att vara med i. För dig med läsnedsättning finns bokcirkelns böcker tillgängliga på www.legimus.se både som talbok och med punktskrift. Ingen anmälan krävs – du är med i bokcirkeln när du börjar läsa boken!

Redaktionen väljer ut en bok som presenteras i Go'kvälls tv-program, på deras webbsida och på sociala medier. Du skaffar boken på egen hand och går med i Facebook-gruppen "Go'kvälls bokcirkel". Där Pekka Heino, Sverker Olofsson och andra bokintresserade kända och okända vänner diskuterar, läser och tycker till om sin läsupplevelse. Det är i Facebook-gruppen bokcirkeln är aktiv och det är där diskussionerna sker.

Du läser i vilket tempo du vill, men i Facebook-gruppen diskuteras handlingen i boken fram till en viss sida, vecka för vecka. Efter fyra till fem veckor sammanfattar Go'kvälls bokpanel boken i tv-programmet, vad de själva tyckte och hur diskussionerna gått i Facebook-gruppen. 

SVT Go'kväll - läs med Go'kvälls bokcirkel

Go'kvälls bokcirkel på Facebook

 

Språk