249040
E-bok:Detektivkvartetten och mysteriet med hundbajset [Elektronisk resurs].:2019. E-bok Detektivkvartetten och mysteriet med hundbajset [Elektronisk resurs].
Detektivkvartetten och mysteriet med hundbajset [Elektronisk resurs].
Av: Donslund, Anne-Marie
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Hylla: Hcg/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga
Anmärkning:
E-bok.
Originaltitel: Firebanden og mysteriet om hundelorten
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Det är lördag igen, vilket betyder att det är dags för Detektivkvartetten att ta sig an ett nytt mysterium. Denna gång är uppdraget att ta reda på vem det är som inte plockar upp bajset efter sin hund, utan låter det ligga kvar, så att grannarna av misstag kan råka trampa i det. Spåren leder till ett kusligt övergivet hus...Detektivkvartetten består av syskonen Kina 11 år, Shang 10 år och tvillingarna "Tibbarna" på två år.Anne-Marie Donslund är en barn- och ungdomsförfattare från Danmark. Som barn skrev hon mycket dagbok och kärleksdikter och bestämde sig redan i tidig tonår för att bli författare. Hon debuterade år 2003 med boken Saras stil och har efter detta gett ut ett flertal böcker. [Elib].

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

Språk

,Stigande ,Fallande

Taggar

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

228502
Av: Donslund, Anne-Marie