261593
E-bok:Till havs med Black Bird [Elektronisk resurs] / Eva Swedenmark, Maria Herngren.:2020. E-bok Till havs med Black Bird [Elektronisk resurs] / Eva Swedenmark, Maria Herngren.
Till havs med Black Bird [Elektronisk resurs] / Eva Swedenmark, Maria Herngren.
Av: Herngren, Maria, 1962-
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Hylla: Hcg/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga Egmont
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Siv och Bella, två panka morsor, flyttar till Stockholm med sina sex barn. Innan de får tag på en lägenhet de har råd att bo i, får de låna en båt att bo på.Efter ett tag måste Siv och Bella tillbaka till Gävle och fixa lite saker, så en av papporna, Ruben, får hålla koll på alla ungarna på båten. Men en dag måste Ruben iväg på en spelning, och barnen är själva på båten. Vad kan hända då ... ?Umbertors stora familj handlar om två panka morsor som mellan sig har sex barn. De hittar på äventyr tillsammans, och någon av papporna är alltid med på ett hörn!Maria Herngren är en författare från Västergötland. Hon skriver för både vuxna och barn.Eva Swedenmark är en svensk författare från Sundsvall. Hennes verk innefattar böcker för både barn och vuxna. [Elib].

Liknande titlar

Språk

Taggar

Andra titlar av samma författare

260859
Av: Herngren, Maria
269692
Av: Herngren, Maria