244395
E-bok:Hasse [Elektronisk resurs] : 204 dagar i Hans Henrik Olssons liv / Siv Widerberg.:2019. E-bok Hasse [Elektronisk resurs] : 204 dagar i Hans Henrik Olssons liv / Siv Widerberg.
Hasse [Elektronisk resurs] : 204 dagar i Hans Henrik Olssons liv / Siv Widerberg.
Av: Widerberg, Siv, 1931-2020.
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Hylla: Hcf/DR
Medietyp: E-bok
Förlag: Saga
Anmärkning:
E-bok.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Innehållsbeskrivning
Hasse är 8 år och det här är hans dagbok. Den har han fått av pappa. Pappa är oftast snäll, men han dricker för mycket och då får Hasse inte bo kvar hemma. Istället hamnat han i en fosterfamilj. Men dagboken från pappa har han kvar och i den skriver han ner känslor och tankar om vad som händer.Siv Widerberg är en välkänd svensk barn- och ungdomsförfattare som skrivit över 60 titlar. Widerberg fick redan 1978 Nils Holgersson-plaketten för sin samlade produktion och har efter det fortsatt hållit sig aktuell. År 2011 tilldelades hon Barnboksakademins Eldsjälspris för sina många böcker och för sitt stora engagemang för barn och unga.Hasse har en hemlig dagbok där han kan skriva om allt. Han skriver om alltifrån roliga och spännande saker till sorgliga och läskiga grejer. Dagboken fyller han med både berättelser om vad som händer honom och med tankar han går och bär på. [Elib].

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Taggar

Andra titlar av samma författare