256760
Mörkrets herre [Elektronisk resurs].
Mörkrets herre [Elektronisk resurs].
Av: Mariani, Scott
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: HarperCollins NordicElib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2578-0 91-507-2578-5
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Före detta agenten Ben Hope är fast i Kongo Kinshasa och utpressad av stridsherren Khosa. Generalen vill använda sig av Hopes militära kunskap för att skapa en armé av pojksoldater. Om Ben vägrar hotar Khosa att döda den person som betyder allra mest för honom. Om han samarbetar kommer han att bidra till mer död och förstörelse. Oavsett vad Ben väljer kommer han att få blod på sina händer. Om han inte kan överlista Khosa.
Det ser mörkt ut för den före detta agenten Ben Hope. Han är fast i Kongo-Kinshasa och utpressad av den grymma stridsherren Khosa. Generalens blodtörst är lika stor som hans maktbegär, och han vill använda sig av Hopes militära kunskap för att skapa en armé av pojksoldater. Om Ben vägrar hotar Khosa att döda den person som betyder allra mest för honom. Om han samarbetar kommer han att bidra till mer död och förstörelse, i ett land som redan är svårt sargat av våld och krig. Oavsett vad Ben väljer kommer han att få blod på sina händer. Om han inte kan överlista Khosa/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

241096
Av: Mariani, Scott
241211
Av: Mariani, Scott
255231
Av: Mariani, Scott
255239
Av: Mariani, Scott
270259
Av: Mariani, Scott

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Taggar