270259
Babylons hemlighet [Elektronisk resurs].
Babylons hemlighet [Elektronisk resurs].
Av: Mariani, Scott
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: HarperCollins NordicElib [distributör]
ISBN: 978-91-507-2707-4 91-507-2707-9
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Under en snöstorm i Normandie blir den före detta SAS-agenten Ben Hopes vän plötsligt skjuten av en krypskytt. Snart visar det sig att Ben var det tilltänkta offret. På listan står också Anna Manzini som är nära banbrytande upptäckt: platsen för den mytomspunna babyloniska statyn. Snart inleds en livsfarlig jakt på både Ben och Anna. Tillsammans tar de sig genom Europa, och gör att allt för att nå fram till statyn innan det är för sent.
Under en snöstorm i Normandie blir den före detta SAS-agenten Ben Hopes vän plötsligt skjuten av en krypskytt. Snart visar det sig att Ben var det tilltänkta offret. Och han är inte den enda på listan. Professor Anna Manzini har ingen aning om att hon befinner sig i stora fara. Hon är nära en banbrytande upptäckt: platsen för den mytomspunna och ovärderliga babyloniska statyn, men är inte ensam om att vilja finna den. Snart inleds en livsfarlig jakt på både Ben och Anna och de tvingas fly. Tillsammans tar de sig genom Europa, och gör att allt för att nå fram till statyn - innan det är för sent./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

241096
Av: Mariani, Scott
241211
Av: Mariani, Scott
255231
Av: Mariani, Scott
255239
Av: Mariani, Scott
256760
Av: Mariani, Scott

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Taggar