262333
Mahjongmorden [Elektronisk resurs] / Bertil Mårtensson.
Mahjongmorden [Elektronisk resurs] / Bertil Mårtensson.
Av: Mårtensson, Bertil, 1945-
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Saga Egmont
ISBN: 978-87-26-49074-9
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Omfång: 10 tim., 15 min.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
En ung man hittas död i ett utlopp av Segeå. På en annan plats blir en polis skjuten till döds i anslutning till ett militärt vapenförråd, och en stor mängd vapen blir stulna. Kriminalkommissarie Jan Erelius blir ombedd att ta sig an fallet om den unge mannens död, och till en början verkar det bara vara en standardutredning. Men när en nära vän till honom blir brutalt mördad ställs utredningen på sin spets, och det är upp till Erelius och journalisten Eva Sander att gå till botten med vem det är som ligger bakom. Hör alla händelser ihop, eller är det bara slumpen att allt händer samtidigt? Ju mer Erelius sätter sig in i fallet desto mer börjar han misstänka det värsta - att detta är bara början ...Bertil Mårtensson (1945-2018) var en svensk författare och filosof från Malmö. Han är framför allt känd för sina fantasirika genreromaner, där flera av hans fantasyromaner i synnerhet sticker ut. [Elib].

En död man i vattnet och en vapenstöld där en polis dödas gör att en semester måste avbrytas. Tills sist finns ledtrådar i en sommarstuga som visar att ett attentat mot kärnkraftverket kommer att ske inom snar framtid. Det här känns som en ordinär deckare kanske på grund av uppläsaren vars röst mer passat för den med insomningsproblem.
2018-07-30
gun5
SNOKA-bibliotek

Liknande titlar

Språk

Mer om titeln

Loading...

Om författaren

Loading...

Taggar

Andra titlar av samma författare

160028
Av: Mårtensson, Bertil
157921
Av: Mårtensson, Bertil
266863
Av: Mårtensson, Bertil
267423
Av: Mårtensson, Bertil